Massages en pakkingen

 
   
 
Voor een massage van een andere wereldÖ 
 
Bij Zensation staat werkelijk alles in het teken van een volledig relaxerende massage-ervaring en dat merk je aan de details; de massages gebeuren in sferisch verlichte ruimtes en boven u fonkelt een sterrenhemel die bovendien ook een kleurentherapie geeft. Verder krijgt u voor elke massage een 'voorverwarming' onder de Therma Thao-lampen en worden ook uw handdoeken en sloffen lekker voorverwarmd.
Voor zowel sport- als relaxmassages!
Ook Reiki sessies (enkel na 18u00)
 
 
 
 
 
 
UNIEK: Therma Thao-massage met infrarood
 
Als ťťn van de weinigen in BelgiŽ beschikken wij over een Therma Thao-installatie voor infraroodmassages. Dat zorgt niet alleen voor een relaxerend effect maar heeft daarnaast ook een afslankende, verstevigende en tonifiŽrende werking. Kom het zeker eens uitproberen!
Er bestaan vier verschillende Therma Thao-behandelingen, die afgestemd zijn op een bepaalde kleur:
 • Groen = Relaxerend en Afvoerend 
 • Oranje = Regenererend en Hydraterend
 • Blauw = Verstevigend en Anti-Cellutite
 • Geel = Afslankend en Afvoerend
 
Hoe ziet zo'n Therma Thao-behandeling eruit?
 
De Therma Thao-behandeling begint met een opwarming onder infraroodlampen en een bodyscrub ter voorbereiding van de huid. Daarna krijgt u een massage met voorverwarmde olie en wordt u ingesmeerd met een pakking in sprayvorm die daardoor geen vette maar een heel aangename textuur heeft. Vervolgens laat u die pakking drogen onder infrarood en dan kan u kiezen voor een douche of een Slim Up Steam-sessie van een halfuurtje. Om af te sluiten krijgt u een verkoelende bodygel aangebracht om de poriŽn opnieuw te openen. 
  
 
Gespecialiseerd in Hot Stone massages
 
Bij Zensation bent u inderdaad aan het goede adres voor een zalige Hot Stone massage. Wij combineren die bovendien met een manuele massage zodat u op den duur geen verschil meer voelt tussen de stenen en de handen.
 
 
Enkel met topproducten van Gerard's
 
Voor de massages werken wij enkel met de luxueuze en natuurlijke producten van het Italiaanse merk Gerard's.
 
 
 
NIEUW!! - PEPPER TREATMENT
 
Witte Modder, Mother Water en Peper om cellulite te overwinnen en het gelaat te ontspannen
 
Indicaties & functies
 
Een holistisch georiŽnteerde behandeling, gemaakt om het volgende te behalen bij:
 • Het lichaam: het vrijgeven van de lymfe, de drainage en de heractivering van de microcirculatie, welke nodig zijn om alle soorten cellulite te bestrijden dankzij de combinatie van Witte Modder, Dode Zee Mother Water en Peper, de actieve doorgever met een thermogenische en stimulerende werking op de celvernieuwing.
 • Het gelaat: totale ontspanning hetgeen zichtbaar expressierimpeltjes en rimpels vermindert.
 • De geest: ontspanning en diepe rust.

Waar?

Lichaam en gelaat.
 
 
 
 
MAGIC HONEY
 
Zacht en intens, voor een onweerstaanbare huid                                                    
 
Indicaties & functies
 
Een effectieve multifunctionele behandeling van goed gevoel voor droge, gestresste, verstikte, niet-elastische, ondervoede huid en verspreide cellulite. Functies:
 • Peeling met intense herstellende, verzachtende en beschermende werking
 • Drainerend en heractiverend voor de oppervlakkige microcirculatie
 • Diephydraterend en verzachtend: maakt de huid zacht en glad, terwijl de distributie van melanine in evenwicht wordt gebracht, daardoor de huid voorbereidend op bruining.
Waar?
 
Lichaam.
 
 
 
OLOIL
 
Alle waardevolle eigenschappen van olijfolie, elixir van de jeugd
 
Indicaties & functies
 
Lichaam: anti-cellulite, verstevigend, tonusverbeterend, energiegevend.
 
Voor de behandeling van harde en zachte cellulite, sinaasappelhuid, verstikte weefsels, weefsels met gebrek aan stevigheid.
 
Gelaat: voedend, versoepelend, antioxidant voor de erg droge huid met vlekken en verslapping.
 
Waar?
 
Lichaam en gelaat.
 
 
 
LULUR
 
Een fris exotisch ritueel hetgeen lichaam en geest revitaliseert
 
Indicaties & functies
 
Een buitengewoon gevoel van sensuele energie. Revitaliserend en verfrissend, het stimuleert de circulatie, verbetert het afweersysteem, gaat oxidatie tegen en verwijdert afvalstoffen en vocht. De huid is diep gevoed, ziet er zacht en zijdeachtig uit.
 
Waar?
 
Lichaam en gelaat.
 
 
 
TIBET
 
Stralende huid, diepe ontspanning
 
Indicaties & functies
 
Een goede behandeling speciaal aangewezen bij spanningen, circulatieproblemen, vasthouden van gifstoffen en stress.
 
Functies: ontspannend, circulatieverbeterend, ontgiftend. Peelend, in evenwicht brengende en drainerende werking.
 
Waar?
 
Lichaam en gelaat.
 
 
 
KERALA FACE
 
Energieke ontspannende, heractiverende, relaxerende en anti-stressbehandeling.
 
Indicaties & functies
 
Deze bijzondere behandeling, geÔnspireerd door de ayurvedische traditie, helpt de spanningen op het gelaat, veroorzaakt door stress en verkeerde houding, te ontspannen. Het heractiveren van de energiepunten veroorzaakt een diepe zuurstofverbetering in de huid, met een ontgiftend en stimulerend effect hetgeen de huid meer ontvankelijk maakt voor andere behandelingen. De spieren van gelaat en nek ontspannen en maken de huid zacht, radieus en glad. Om het resultaat te optimaliseren adviseren wij u om de training "Cranial Massage en Shirodhara" van Gerard's te volgen.
 
Waar?
 
Gelaat, hals, trapezium en schouders.
 
 
 
SOAP DREAM
 
Ontgiftende, antioxidant, verstevigende, anti-aging behandeling met Aleppo Zeep en Argan Olie
 
Indicaties & functies
 
Een geweldig reinigend en anti-aging ritueel hetgeen exclusieve pure en natuurlijke ingrediŽnten bevat: Aleppo Zeep en Argan Olie, welke worden gecombineerd om de huid te "verjongen", haar zacht, glad en fluweelachtig te maken.
 
Functies: natuurlijke peeling en ontgifting, antioxidant en verstevigend "antiverslapping".
 
Waar?
 
Lichaam (gelaat en haren).
 
 
 
 
SHIRODHARA
 
In evenwicht brengende antistressbehandeling
 
Indicaties & functies
 
Een wonderbaarlijke stressverlichtende, diepontspannende, zintuiglijk verbeterende behandeling bij angst, boosheid, concentratieproblemen, slapeloosheid en nervositeit.
 
Waar?
 
Voorhoofd Ė "Derde Oog".
 
 
PINDASWEDA
 
Weldadige warmte en natuurlijke actieve bestanddelen
 
Aanwijzingen & functies
 
Bundels gevuld met actieve bestanddelen uitgezocht in functie van de Doscha (Vata, Pitta of Kapha) zorgen voor een therapeutische toepassing van warmte, afdoende om toxines op te lossen, vetophoping en cellulitis te bestrijden en ideaal bij stijve gewrichten of zwellingen. Verlicht reumatische pijnen en verbetert de bloedcirculatie. Brengt onze energie weer in evenwicht.
 
Waar?
 
Het hele lichaam.
 
 
 
 
 NIEUW!! Ė BAMBOO MASSAGE BY GERARD'S
 
De "Bamboo Massage" is een exclusieve techniek ontwikkeld door Debora Bracchi special voor Gerard's: een massage met een ontspannende (stretching), kalmerende, opwekkende en drainerende (anti cellulite) werking. Deze massage kan zowel op een massagebed als op een futon uitgevoerd worden en het vergt een intense medewerking van de schoonheidsspecialiste of masseur.
 
Het is een krachtige massage met sterke biostimulerende en reactiverende eigenschappen, aangewezen voor het lichaam en het gelaat en die zowel plaatselijk uitgevoerd kan worden, voor een behandeling, oftewel als complete versie (totale tijd: +/- 1 uur).
 
In beide gevallen zijn de Bamboo Sticks de protagonisten van deze massage; die bewogen moeten worden met specifieke handbewegingen, hoofdzakelijk door de pols te gebruiken met een specifieke techniek van "herhaalde rollende bewegingen": rollend en glijdend.
De "Bamboo Massage" is een wellnessmassage, ideaal zowel voor mannen (speciaal voor sportlui, dankzij de stimulatie van de neuro-musculaire plaques die de ontspannende en kalmerende eigenschappen versterken) en voor vrouwen (in het bijzonder bij aanwezigheid van cellulite, zowel fibreus als bij oedeem, dankzij zijn drainerende en reactiverende effect wordt zo gecombineerd met de voordelen van reflexologie, beide de bloed- en lymfecirculatie stimulerend, en zo golven van welzijn ontwikkelen die zich door het hele lichaam verspreiden totdat ze onze geest bereiken.
 
 
 
Bamboo Massage Producten en Accessoires
 • Bamboo Massage Oil, revitaliserend, versoepelend en antistriemenmassageolie, welke Bamboo bio-extract (voedend en herstellend) en rozenbottelolie (genezend en rijk aan Omega 3) bevat.
 • Bamboo Sticks, bamboo stokken special glad gemaakt in verschillende maten (2 kleine voor het gelaat en 2 kleine voor de voeten, 1 lange en 2 medium voor het lichaam).
 • De complete versie van de massage voorziet ook een exfoliŽrende fase (Thermal Gommage, formule verrijkt met microkorreltjes) en het creŽren van een aromatherapeutische atmosfeer m.b.v. de Bamboo Candle.
 • Bamboo Body Cream Oil tegen "diepe uitdroging", een crŤme die lipiden verbetert en verstevigend werkt voor de zeer droge en dunne huid, bevat Bamboo en marinecollageenextract (voor de verkoop om thuis als ondersteuning te gebruiken). 
 
CHAKRA STONE MASSAGE
 
Het welzijn voor het lichaam, strelingen voor de ziel
 
Chakra Stone Massage: de ziel en het lichaam houden op met aparte wezens te zijn, maar smelten samen in deze heerlijke momenten, waarin alleen uw ontspanning telt. Een subliem moment, dat de dagelijkse routine doorbreekt, eer duizend jaar oude behandeling, om zo een case van rust voor uzelf te vinden.
 
Deze heel speciale massage, welke gebaseerd is op energietherapieŽn, heeft een positieve invloed op het in evenwicht brengen van lichamelijke energie met psychische energie. Hieruit ontstaat een perfecte harmonie van ons wezen, welke voortkomt uit een volledig natuurlijke behandeling, waarbij de Gerard's filosofie volledig wordt gerespecteerd.
 
 
 
STONEMASSAGE
 
Stenen kunnen een waardevolle toevoeging zijn bij massage, healing of therapie. Hierbij kunnen de stenen gereedschap zijn of een verlengstuk van de handen van de masseur of therapeut en zijn intuÔtie. Stenen hebben een aantal goed tastbare eigenschappen die we kunnen gebruiken, zoals de eigenschap warmte en kou op te nemen en af te geven, het gewicht, de structuur, de vorm en de hardheid. Daarnaast zijn er nog andere minder zichtbare eigenschappen. Stenen hebben soms een magnetisch veld, kunnen een genezende werking hebben, kunnen energie absorberen en teruggeven, hun kleur en vorm kunnen invloed hebben op de cliŽnt. Welke eigenschappen het meest tot zijn recht komen heeft vooral te maken met de feeling, de intuÔtie en het vakmanschap van de masseur.
Een goede hotstonemassage kan een intense ervaring zijn, die soms lang doorwerkt!
 
 
 
NIEUW!! - BANDAGE
 
Coffee Slim
 
Indicaties & functies
 
Coffee Slim is een bandage gedrenkt in een gel die verrijkt is met Caffeine, extract van de eik en een jodiumverbinding.
 
Functies: last minute en unisexbehandeling met een modellerende, drainerende en bovendien een vetafbrekende werking voor een beter silhouet.
 
Waar?
 
Benen, onderbuik en armen.
 
 
Prijslijst
 
Lichaamsmassage 30 min. 30,00 €
Lichaamsmassage 60 min. 50,00 €
Ayurveda 75 min. 70,00 €
Kerala 40 min. 35,00 €
Shirodhara 40 min. 40,00 €
Lulur 120 min. 80,00 €
Oloil 60 min. 50,00 €
Oloil inclusief felaatsmassage 70 min. 55,00 €
Tibetaanse 60 min. 70,00 €
Pindasweda 60 min. 65,00 €
Pindasweda 90 min. 90,00 €
Hotstone 60 min. 60,00 €
Hotstone 90 min. 80,00 €
Bamboo massage 75 min. 65,00 €
Soap Dream Hammam massage 75 min. 65,00 €
Pepper Treatment Cellulite 75 min. 65,00 €
Honingmassage met pakking 75 min. 65,00 €
Lichaamspeeling 25,00 €
Lichaamspeeling inclusief lichaamsmassage 50,00 €
Intensieve peeling dode zee zouten inclusief pakking 60 min. 65,00 €
 
 
  Home | Gelnagels en manicure | Pedicure | Gelaatsverzorgingen | Ontharing | Massages en pakkingen | Afslankstudio Zen | Zonnebank
Powerplate | Cadeaubonnen en geschenkartikelen | Sieraden en verzorgingsproducten | Opleidingen Nagelstyliste | Promoties | Nieuwsbrief | Contact