Powerplate

 
   
 

Uw perfecte partner

Miljoenen mensen zijn blij met deze high-tech trainingsmethode.
Laat het enthousiasme u ook in zijn greep krijgen!
 
 
Effect met één druk op de knop
 
Power Plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty & anti-aging branches. Het geheim: iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, en dat met één druk op de knop. Daarmee zet u de Power Plate, een plaat die aangenaam driedimensionaal vibreert, in werking. Het principe van de vibratietraining hebben we te danken aan de Russische ruimtevaart.
 
Het werd namelijk ingezet om de spieren van de kosmonauten in conditie te brengen en te houden, en om hun botdichtheid te verhogen. Met succes! Want hierdoor waren de Russen in staat het recordverblijf van 420 dagen in de ruimte op hun naam te schrijven. De Amerikaanse astronauten, die trainden op conventionele fitnessapparaten, moesten na 120 dagen opgeven omdat hun spieren en botten te zeer verzwakt raakten. Als alternatief voor het gebrek aan zwaartekracht ontwikkelden de Russen de vibratietraining. Daarbij worden met behulp van een vibrerende plaat trillingen op het lichaam en de spieren overgebracht en een reflexmatige spieraanspanning opgewekt. Hierdoor wordt ook de doorbloeding optimaal gestimuleerd. De pezen worden op rek gebracht en zelfs dieperliggende spieren zoals bekkenbodemspieren, de multifidi (spiertjes rondom de wervelkolom) en in het worden door de reflexmatige activering versterkt. De ontwikkeling van de Power Plate berust op een optimalisering van dit principe. Zonder extra gewichten en zonder het bewegingapparaat zwaar te belasten. Het team van Power Plate heeft een groot aantal verschillende trainingsprogramma's ontwikkeld waarmee iedereen in staat is het uiterlijk, de conditie en het algemeen welbevinden te verbeteren. Van topsporters tot mensen die ongetraind of op leeftijd zijn, of te kampen hebben met overgewicht.
 
 
High Speed Training
 
Met het trainen op de Power Plate wordt vrijwel 100% van alle spiervezels in alle spiergroepen aangesproken. De maximale kracht en het uithoudingsvermogen nemen aantoonbaar toe. In slechts 10 minuten behaalt u hetzelfde trainingseffect als na een langdurige, uitputtende conventionele trainingssessie.
 
 
Lokale vetverbranding
 
De stofwisseling wordt door training op de Power Plate op een hoger niveau gebracht, waardoor de vetverbranding verbetert en het basaal metabolisme toeneemt. Dit leidt tot een afname van de vetweefsellagen. Door de massageoefeningen verbetert de circulatie waardoor plaatselijke vetophopingen doelgericht kunnen worden aangepakt.
 
 
Extreme doorbloeding
 
Door het trainen op de Power Plate pompen de spieren tot 50 keer per seconde bloed tot in de allerkleinste bloedvaatjes. Daardoor krijgen de cellen sneller brandstof en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Als gevolg hiervan wordt het herstel gestimuleerd.
 
 
Huidverbetering
 
Massage oefeningen op de Power Plate maken verklevingen los, breken vetcellen af en zorgen voor meer beweeglijkheid tussen de weefsellagen. Mede door de aanmaak van nieuw bindweefsel en de vermindering van cellulitis wordt het huidbeeld duidelijk verbeterd.
 

 
 
Betere lichaamscontrole
 
De gelijktijdige stimulatie van receptoren in het hele lichaam verbetert de inter- en intramusculaire coördinatie. De reactiesnelheid en het evenwichtsgevoel nemen direct toe.
 
 
Conditieverbetering
 
Door de versterking van de spieren worden alle toeleveringssystemen, waaronder ook het hart, sterk geactiveerd en daardoor efficiënter. De Power Plate kan ook worden ingezet voor specifieke cardiotrainingen, door 20 minuten aaneengesloten lichte oefeningen uit te voeren.
 
 
Directe ontspanning
 
Sterke ontspanning, verwarming en de peesrekreflex zorgen ervoor dat de soepelheid van de weefsels toeneemt en spanning afneemt. Er ontstaat een nieuwe balans in het lichaam.
 
 
Intensief welbevinden
 
Stress wordt verminderd en de hormoonbalans verbetert zodat men zich prettiger voelt. De ontspanning na de inspanning is bovendien vollediger dan na andere trainingsvormen.
 
 
 
  Home | Gelnagels en manicure | Pedicure | Gelaatsverzorgingen | Ontharing | Massages en pakkingen | Afslankstudio Zen | Zonnebank
Powerplate | Cadeaubonnen en geschenkartikelen | Sieraden en verzorgingsproducten | Opleidingen Nagelstyliste | Promoties | Nieuwsbrief | Contact